Skip to main content

Schilderworkshop Acryl

workshop_-_1
Categorie
Workshops
Datum
11 februari 2024 10:30 - 15:00
Locatie
Atelier De Bonte Ezel
Telefoon
E-mail
zeilmakersonja@gmail.com

  

   DSC0163 LRsm

 Thema 'Figuren' - Abstract, of bijna abstract mensen schilderen

Creatief ontspannen en ontdekken dat je in één leuke, leerzame dag een verrassend mooi schilderij kunt maken. Het thema van deze schilderworkshop is uitdagend; mensen schilderen, maar dan niet heel precies! 
Je gaat aan de slag met acrylverf, oliepastels, krijt en meer. Je leert hoe je in een losse toets, met blokkwast, verfroller, penseel en paletmes figuren schildert. En natuurlijk is er kleur in het spel: koele en warme kleuren, kleurcompositie, kleuren mengen. 

Na fijne schilderdag – mét gezellige, lekkere lunch én nabespreking met hapje en drankje – ga je met een schilderij van eigen hand weer naar huis. Deze schilderworkshop is geschikt voor iedereen. De beginner én meer geoefende schilder doen al schilderend mooie ontdekkingen. Iedereen gaat blij verrast met een schilderij van eigen hand weer naar huis.

Je investeert 105,00 euro incl. alle materialen (schilderdoek van 60x60 of 70x70) en koffie/thee/&lekkers. In verband met inkoop van materiaal is aanmelden vooraf noodzakelijk: atelierdebonteezel@gmail.com

 

 

 
 

Alle datums

  • 11 februari 2024 10:30 - 15:00