Dagworkshop

Creatief ontspannen en ontdekken dat je in één leuke, leerzame dag een verrassend mooi schilderij kunt maken Een dagworkshop wordt gehouden in het atelier.  Bij een dagworkshop staat een techniek, thema of verfsoort centraal.
Workshops zijn vaak in het weekend, van 10.00 uur tot ca. 15.30 uur en vragen een investering van € 95,00 (alles incl.).

Na een leuke, leerzame dag - mét gezellige lunch en nabespreking - ga je met een schilderij van eigen hand en naar eigen idee weer naar huis. Alle workshops zijn geschikt voor iedereen; een ontdekking voor de onwetende schilder en leerzaam voor de meer geoefende schilder.

Zaterdag 30 oktober is er een dag schilderworkshop met het thema ' Herfst'. Vrijdagochtend 10 december gaan we zelf kerstkaarten schilderen (met inkt, aquarel of watervermengare olieverf). Kies de mooiste uit en schilder er meer of laat ze afdrukken!
In de agenda vind je wanneer de volgende workshops op de planning staan.

Hoe gaat dat, van niets naar iets … van een wit doek naar een schilderij?
Klik hier naar de video die een amateur-filmploeg maakte van een dagworkshop. 

filmploeg workshopdag 3

Sonja: 'In mijn schilderlessen en workshops vind ik het belangrijk dat je leert, plezier hebt en een mooi schilderij maakt. Wil jij ook ervaren hoe leuk schilderen is en meedoen aan een dagworkshop?'

Carmen: ‘Ik heb heel erg genoten van de workshop, de feedback, de overheerlijke lunch en gebak, het gezelschap en de sfeer.’

Schilderles

Schildervakantie

Schilderweken

© 2021 Sonja Zeilmaker

Contact