Schildervakantie:
'Kunstschilderen tussen de druiventrossen of zonnebloemen in Noord-Frankrijk'

Van 17 oktober tot en met 23 oktober 2021 organiseert l'Orchidée Sauvage in Ailly-sur-Meuse een heerlijke, goed verzorgde schilderweek. Lucie en Gerrit van de chambre d'hotes verzorgen de deelnemers en Sonja Zeilmaker verzorgt de schilderlessen en geeft de hele week schilderadvies. 

In de Franse schilderworkshop gaan we genieten, oefenen, tekenen, kleur verkennen, nieuwe dingen leren en mooie schilderijen maken. Deze creatieve vakantie is geschikt en leuk voor iedereen, dus ook voor beginnende schilders en schilderessen! 

Schildervakantie
De schildervakantie staat in het teken van natuur, schets- en schildertechnieken, en er is volop ruimte voor gezelligheid, goed eten & drinken, plezier maken en goed slapen in éénpersoons boxspringbedden op gedeelde kamers. Alleengebruik van een kamer is mogelijk, daar komen wel extra kosten bij.  

Lorraine
Op nog geen vijf uur rijden kom je terecht in een typisch Franse omgeving. De aankomst- en vertrekdagen zijn beide in het weekend, dan is het rustiger op de (snel)weg. Wel zo prettig! 
Het landschap van de Lorraine kenmerkt zich door de glooiende heuvels, gevarieerde begroeiing (akkers, zonnebloemen, wijngaarden, bossen) en veel kleine dorpjes. Betoverend en schilderachtig! 

L’Orchidée Sauvage, een gezellige en luxe chambre d'hôtes', ligt in een dorpje aan de Maas. De Nederlandse Lucie en Gerrit hebben eigenhandig een fantastische plek met zes fijne kamers, met eigen badkamer gebouwd. En koken de franse sterren van de hemel! 

Je ben even helemaal weg in een rustige omgeving. Je laadt je op en je laat je creatief inspireren door de omgeving, de leuke verrassende schilderles en het schilderadvies van Sonja. 
Kom je met z'n tweetjes en schildert er één niet mee? Dat kan, lees erover op de website van 'Orchidee Sauvage. Je kan er trouwens prima fietstochten maken op de elektrische huurfietsen!

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze schildervakantie? Hier lees je meer over programma en kosten.

Aanmelden? De aanmelding verloopt via l'Orchidee Sauvage.  

'Ik wil je bedanken voor de leerzame, gezellige, goed verzorgde en echte schildervakantieweek. Het was helemaal top!!'
Nel, deelnemer schilder-midweek op Terschelling 2018.

Schilderles

Workshops

Zomerschilderweek

© 2021 Sonja Zeilmaker

Contact